top of page

Unike og sømløse overflater

Den perfekte mikrosement til våtrom, dusj og andre sabile overflater. Fåes i en rekke forskjellige farger og korninger. 

Feltona Cretezenz

Det mest naturlige mikrosement produktet vi har. Gir en naturlig og riktig overflate med farger og struktur. 

Feltona Zenztone

Ekte mikrosement er pulver mikset med resin. Noe mer ekte mikrosement enn dette fgår du ikke. 

Feltona Original

Ekte mikrosement er pulver mikset med resin. Noe mer ekte mikrosement enn dette fgår du ikke. 

Feltona Mettalic

Ekte mikrosement er pulver mikset med resin. Noe mer ekte mikrosement enn dette fgår du ikke. 

Feltona Microcement Epoxy

Feltona Microcement

Hva er mikrosement? 

Mikrosement er en type sementbasert overflatebelegg som brukes til å skape et jevnt og holdbart utseende på ulike overflater. Det består av en blanding av sement, sand, polymerer og andre tilsetningsstoffer som gir det en fleksibel og slitesterk egenskap. Mikrosement kan påføres på gulv, vegger, benkeplater og andre flater for å skape en sømløs og moderne overflate. Det er populært i både kommersielle og private byggprosjekter på grunn av dets estetiske appell og holdbarhet.

HIGH-END CONTEMPORARY KITCHENS

SMART HOME INTEGRATION & CLIMATE CONTROL

SUNRISE, SUNSET AND SEA VIEW IN ALL APARTMENTS

Mikrosement har blitt populært i byggeprosjekter av flere grunner: 

1. Estetisk appell: Mikrosement gir en moderne og elegant utseende på overflater. Den sømløse og glatte finishen skaper et minimalistisk og sofistikert uttrykk som passer godt i moderne design.

 

2. Allsidighet: Mikrosement kan påføres på forskjellige typer overflater som betong, tre, fliser og gips. Dette gjør det mulig å bruke mikrosement i ulike rom og områder, som gulv, vegger, benkeplater, trapper og baderom.

 

3. Holdbarhet: Mikrosement er svært slitesterkt og tåler daglig bruk og slitasje. Det er motstandsdyktig mot riper, flekker og fuktighet, og har derfor en lang levetid. Dette gjør det egnet for både kommersielle og private byggprosjekter.

 

4. Enkel vedlikehold: Mikrosement er enkelt å rengjøre og krever minimalt med vedlikehold. Overflaten er vanntett og kan tørkes av med en fuktig klut eller mildt rengjøringsmiddel. Dette gjør det praktisk og tidseffektivt i forhold til andre materialer.

 

5. Miljøvennlig: Mikrosement er et bærekraftig alternativ i byggprosjekter. Det krever mindre ressurser og energi å produsere sammenlignet med andre materialer som fliser eller stein. I tillegg kan det påføres direkte på eksisterende overflater, noe som reduserer behovet for å rive og kaste materialer.

 

Samlet sett er mikrosement en populær valg i byggprosjekter på grunn av sin estetikk, holdbarhet, allsidighet og enkelhet i vedlikehold, samt dens miljøvennlige egenskaper.

Mikrosement er ansett som ett miljøvennlig alternativ i byggeprosjekter av flere grunner:

1. Redusert ressursforbruk: Produksjonen av mikrosement krever mindre ressurser sammenlignet med andre materialer som fliser eller stein. Det bruker mindre mengde sement og sand, og reduserer dermed behovet for utvinning av naturressurser.

 

2. Lavt energiforbruk: Produksjonsprosessen for mikrosement krever mindre energi sammenlignet med andre materialer. Dette bidrar til å redusere klimagassutslippene og det totale energiforbruket i byggeprosjekter.

 

3. Reduksjon av avfall: Mikrosement kan påføres direkte på eksisterende overflater, som betong eller fliser. Dette reduserer behovet for å rive og kaste materialer, og reduserer dermed avfallsmengden og belastningen på avfallsdeponier.

 

4. Lang levetid: Mikrosement er svært slitesterkt og har en lang levetid. Dette betyr at det ikke trenger å bli erstattet eller reparert så ofte som andre materialer. Dette reduserer den totale miljøpåvirkningen og avfallsmengden over tid.

 

5. Giftfri: Mikrosement inneholder ikke giftige stoffer eller kjemikalier som kan forurense innendørs eller utendørs miljø. Dette gjør det til et trygt og miljøvennlig alternativ for både byggeprosjekter og beboere.

 

Samlet sett er mikrosement et miljøvennlig alternativ i byggprosjekter på grunn av redusert ressursforbruk, lavt energiforbruk, reduksjon av avfall, lang levetid og giftfrihet. Ved å velge mikrosement kan man bidra til å redusere miljøpåvirkningen og fremme bærekraftige byggemetoder.

Hvordan fungerer mikrosment på bad?

Ja, mikrosement er et populært valg til bad på grunn av sin holdbarhet, vanntette egenskaper og estetiske appell. Mikrosement er en fleksibel og tynn belegg som kan påføres ulike overflater som vegger, gulv, badekar og håndvasker.

 

Noen av fordelene med å bruke mikrosement til badet ditt inkluderer:

 

1. Holdbarhet: Mikrosement er svært slitesterkt og kan tåle daglig bruk og slitasje på badet.

 

2. Vanntett: Når det påføres riktig og forsegles ordentlig, er mikrosement vanntett og kan motstå fuktighet og vannsøl.

 

3. Lett å rengjøre: Mikrosementbelegg er glatte og ikke-porøse, noe som gjør dem enkle å rengjøre og vedlikeholde. Du trenger ikke bekymre deg for flekker eller mugg, da mikrosement er motstandsdyktig mot slike problemer.

 

4. Estetisk appell: Mikrosement gir en moderne og elegant utseende til badet. Det kan tilpasses i ulike farger og teksturer, slik at du kan skape den ønskede designen og stilen.

 

Det er viktig å merke seg at bruk av mikrosement krever profesjonell installasjon for å oppnå et optimalt resultat. En erfaren håndverker kan sikre at mikrosementet påføres riktig og forsegles ordentlig for å unngå problemer som sprekker eller vannlekkasje. Sørg for å kontakte en pålitelig fagperson med erfaring innen mikrosementinstallasjon for ditt baderomsprosjekt.

"Mikrosement har kommet for å bli, da det har ett hav av strukturer, farger og nyanser å velge imellom."

PROPERTY DEVELOPER:
PJKT DEVELOPMENT

This is the space to introduce visitors to the business or brand. Briefly explain who's behind it, what it does and what makes it unique. Share its core values and what this site has to offer.

1 PENTHOUSE
3 MINI PENTHOUSES
5 GARDEN SUITES

INNOVATIVE LAYOUTS FOR CREATIVE RESIDENTS

PARAMOUNT PENTHOUSE

4 bedrooms
270 sq. m
180 sq. m balcony

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

METROPOLITAN MINI PENTHOUSE

4 bedrooms
270 sq. m
180 sq. m balcony

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

SYCAMORE GARDEN SUITES

4 bedrooms
270 sq. m
180 sq. m balcony

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

PRE-SALE OFFER

Our exclusive residences are filling up fast. Don't miss your chance to be a part of this exceptional living experience. Act now before the list closes and your opportunity slips away.

SERVICES & AMENITIES